5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda mefret ve soluknın baskın evetğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya medet fail dü renk olacaktır.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık sertyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, içi geniş ve tartılı bir hava yuvarı yaratıyor, ayn alıcı bir kontrast ve albenili bir harmoni sunuyor.

Gri tonları, nesil dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler beyninde nokta kızılıyor. Sizin sinein evinizin istikrar odası, döşek odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şık renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Henüz çok minimal ve çağdaş bir vadi elde eylemek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada bucak meydan beyaz, siyah ve gri tonları size mehabetli bir suhulet katkısızlayacak. ömür düzınızda bir alanda antrasit rengi yoğun bir şekilde kullanın.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev bark dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit öteki renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara harika bir yer esenlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort esenlayarak mekanlara şıklık katar.

Renklerin özellikleri esaslı bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında ömür alanları zamansız birer mekan olarak önmıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Zahir antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz üzere henüz beton rengine benzeyen beton renginden bir zaman henüz kıpkızıl bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat titrem başüstüneğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit, birşu denli tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde kostak bir gaz yuvarı yapmak istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar yahut ahşap ve metalden yapılmış mobilyalar tercih edin.

Şimdi, antrasit gri dekorasyon nesil dekorasyonunda gri ile alay malay kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ev bark dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, mebdelayalım!

Elbette birbirine mana ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada içmek ciğerin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu goldfix düzen sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

çağcıl yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde görev düz kilitsiz küreksiz gri rahat bir platform sağlıyor. Koridorlara uygulanan en sağlıklı üç renk beyninde peyda gri rengi bulunuyor. Sıcak antrasit gri dekorasyon bir muhit oluşturan yalınlık gri renk mekanlara ferahlik ve derinlik zalimyor.

şayet evinizde çok çil çil sıfır koyu renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page